Sfeerbeeld Loodslicht

Wie wij zijn

Een moeilijk vraagstuk vraagt om een multidisciplinaire aanpak op topniveau. Loodslicht doet hiervoor een beroep op gerenommeerde experts; zij behoren tot de absolute top op hun vakgebied. De experts in het netwerk van Loodslicht doen jaarlijks enkele korte onderzoeksopdrachten die bij uitstek de moeite waard zijn. Loodslicht draagt zo bij aan het functioneren van (semi-)publieke en private organisaties.

Intake van een opdracht heeft plaats onder leiding van Arthur Docters van Leeuwen, bestuursvoorzitter van Loodslicht. In overleg met de opdrachtgever selecteert Loodslicht een multidisciplinair team van topexperts. Om redenen van prudentie licht Loodslicht de opdrachtgever uitsluitend in direct contact in over de beoogde experts.

Om het hoogste niveau van advisering te garanderen besteedt Loodslicht de uiterste zorg aan het samenstellen van zijn netwerk. Dit netwerk is inmiddels aanzienlijk en ontwikkelt zich de komende tijd met Loodslicht verder. Wat de experts van Loodslicht met elkaar delen is dat zij bereid zijn bestuurders te helpen.

Een klemmend vraagstuk heeft dikwijls een dringend karakter. Loodslicht werkt dan ook voortvarend. Het speciale team van experts komt zo nodig op korte termijn in actie. Voor een verzoek aan Loodslicht neemt een bestuurder contact op met secretaris Gert Jan Verhoog (mobiel: 06 - 52 53 98 97). Bij diens afwezigheid is Jan Schinkelshoek (mobiel: 06 - 51 74 37 25) bereikbaar.

Terug naar Startpagina